33 wyników dla "customer profile"
Czy administrator może przypisać Cloud workspace do mojego konta klienta?
Kwalifikująca się Cloud workspace powiązana z Twoim kontem klienta może pojawić się w Moich produktach, nawet jeśli została przydzielona lub przypisana przez proces administracyjny, a nie zamówiona całkowicie przez…
Czy mogę pobrać dane konta po wygaśnięciu tymczasowego eksportu?
Po wygaśnięciu tymczasowej autoryzacji eksportu, nie możesz pobrać danych konta z tej autoryzacji. Aby uzyskać nowy eksport, wróć do sekcji Eksport Danych i poproś o nowy eksport, gdy Twoje konto pozwala na kolejną…
Czy mogę paginować duże listy w moim koncie?
Tak, możesz paginować duże listy kont. Listy takie jak sesje, aktywność zabezpieczeń, pokwitowania, transakcje, historia wsparcia i inne rekordy wykorzystują paginację, gdy jest to konieczne, zamiast wymagać załadowania…
Którą stronę konta powinienem użyć w przypadku problemu z użyciem AI?
Klienci chmurowi powinni zacząć od AI Dashboard, aby potwierdzić przestrzeń roboczą i tryb działania AI. Następnie przeglądaj AI Budgets i Usage. Sprawdź, czy Managed AI ma dostępne metrowane zasoby lub finansowanie…
Którą stronę konta powinienem użyć w przypadku problemu z dostępem do produktu?
Aby rozwiązać problem z dostępem do produktu, zacznij od sprawdzenia strony Moje Produkty, aby potwierdzić status produktu. Dla Produktów w Chmurze Jeśli korzystasz z produktu w Chmurze, zweryfikuj stan provisioning i…
Czy powinienem udostępniać hasła, tokeny API, kody 2FA lub tajemnice weryfikacji wsparciu?
Nie. Nie udostępniaj haseł, pełnych tajemnic tokenów API, tajemnic uwierzytelniających, kodów odzyskiwania, kodów zabezpieczeń kart płatniczych, tymczasowych autoryzacji eksportu ani tajemnic weryfikacji domeny w…
Dlaczego nie mogę uzyskać dostępu do produktu, zgłoszenia, przestrzeni roboczej lub eksportu innego klienta?
Zasoby klienta są ograniczone do własności. Konto weryfikuje, że zalogowany klient posiada lub ma prawo do produktu, przestrzeni roboczej, zgłoszenia wsparcia, załącznika, eksportu lub innych chronionych zasobów przed…
Dlaczego formularz konta powiedział, że token zabezpieczeń wygasł?
Wrażliwe formularze konta używają kontroli ochrony żądań. Jeśli formularz pozostanie otwarty przez dłuższy czas lub jeśli sesja się zmieni, stara submisja może zostać odrzucona zamiast być zaakceptowana z przestarzałą…
Dlaczego OpsIQ prosi mnie o ponowne zalogowanie się?
Konto klienta weryfikuje aktywne sesje przy każdym chronionym żądaniu. Cofnięta, wygasła lub nieprawidłowa sesja, zmiana konta wrażliwego na bezpieczeństwo lub zawieszenie klienta mogą wymagać ponownego logowania. Aby…
Dlaczego akcja konta jest brakująca lub wyłączona?
Akcje konta są świadome stanu. Kontrola może być niedostępna z kilku powodów: Typ produktu nie obsługuje tej akcji. Twoje zamówienie nie jest aktywne. Płatność jest w toku. Przestrzeń robocza jest w trakcie…
Jak mogę wylogować się ze wszystkich innych urządzeń?
Aby wylogować się ze wszystkich innych urządzeń, możesz zmienić hasło do swojego konta. Ta akcja unieważni wszystkie inne sesje portalu klienta. Dodatkowo, możesz zarządzać indywidualnymi aktywnymi sesjami za pomocą…
Co się stanie, gdy wyloguję się z mojego konta OpsIQ?
Wylogowanie się z konta OpsIQ kończy uwierzytelnioną sesję portalu klienta i czyści trwały stan logowania klienta używany przez portal konta. Ważne jest, aby zauważyć, że przestrzeń robocza OpsIQ Cloud może utrzymywać…
Czy rekomendacja OpsIQ jest publikowana natychmiast?
Nie, przesłana rekomendacja nie staje się publiczną treścią natychmiast. Zamiast tego przechodzi przez proces moderacji. Jeśli zdjęcie okaże się nieważne, tekst rekomendacji może być nadal zachowany do przeglądu…
Czy mogę przesłać referencję z mojego konta OpsIQ?
Konto kwalifikujące się może zostać zaproszone do przesłania referencji z pulpitu nawigacyjnego. Formularz zbiera twoją nazwę wyświetlaną, rolę lub firmę, tekst referencji oraz opcjonalne zdjęcie. Musisz wyrazić zgodę…
Jak mogę użyć connectora, który kupiłem na rynku?
Kupiony connector staje się częścią twojego uprawnienia jako klient. Jednak instalacja jest przeprowadzana z doświadczenia connectora w posiadanym workspace OpsIQ, a nie przez ujawnienie wewnętrznego adresu instalacji w…
Co to jest OpsIQ Marketplace w moim koncie?
OpsIQ Marketplace zapewnia klientom dostęp do opublikowanych ofert łączników. Gdy uczestnictwo autorów jest włączone, ułatwia również przepływ pracy dla zatwierdzonych autorów łączników. Klienci mogą przeglądać swoje…
Czy ktoś inny może użyć mojego linku do eksportu danych?
Traktuj każdy tymczasowy eksport pobrania jako wrażliwe dane konta i nie udostępniaj go. Dostęp jest powiązany z uwierzytelnionym klientem i kontrolami autoryzacji eksportu. Jednak nadal powinieneś pobrać archiwum tylko…
Jakie informacje są wyłączone z eksportu danych mojego konta?
Eksport danych klienta nie jest przeznaczony do ujawniania sekretów uwierzytelniania. Wrażliwe materiały zabezpieczające, takie jak hash'e haseł, resetowanie haseł lub sekrety weryfikacji e-mail, sekrety dwuetapowe oraz…
Jak długo jest dostępne pobieranie eksportu danych konta?
Wygenerowany eksport używa tymczasowej autoryzacji pobierania, która wygasa po 24 godzinach. Proszę pobrać archiwum przed jego wygaśnięciem. Jeśli autoryzacja wygasła, wróć do sekcji Eksport Danych i poproś o nowy…
Jak często mogę żądać eksportu danych konta OpsIQ?
Limity konta ograniczają świeże żądania eksportu do jednego w ciągu 24 godzin. Ta polityka zmniejsza niepotrzebne powtarzające się generowanie wrażliwych archiwów, jednocześnie pozwalając klientom na uzyskanie…