Vad händer när jag loggar ut från mitt OpsIQ-konto?
Denna artikel översattes automatiskt.
Att logga ut från ditt OpsIQ-konto avslutar den autentiserade kundportal-sessionen och rensar det beständiga kundinloggningsläget som används av kontoportalen. Det är viktigt att notera att en OpsIQ Cloud-arbetsyta kan upprätthålla sin egen separata arbetsytasession. Därför betyder det inte nödvändigtvis att varje oberoende arbetsyta webbläsarsession också avslutas när man loggar ut från kundkontot.
Relaterade artiklar
- AI Kundoperationsplattform för webbplatser — OpsIQ
- Hantera Flera Webbplatser Från Ett Dashboard — OpsIQ
- Kontakta Försäljning, Support & Demos — OpsIQ
- Skapa konto — OpsIQ
- Kan artiklar i kunskapsbasen visas i vår kundportal?
- Vad ingår i OpsIQ?
- Vad är OpsIQ Kundportal Studio?
- Vilken profilinformation kan OpsIQ lagra för ett kundkonto?
Var denna artikel till hjälp?