Mitä tapahtuu, kun kirjaudun ulos OpsIQ-tililtäni?
Tämä artikkeli käännettiin automaattisesti.
Kirjautuminen ulos OpsIQ-tililtäsi päättää todennetun asiakasportaalin istunnon ja tyhjentää pysyvän asiakastunnistustilan, jota käytetään tilin portaaliin. On tärkeää huomata, että OpsIQ Cloud -työtila voi ylläpitää omaa erillistä työtilaistuntoaan. Siksi asiakastililtä kirjautuminen ulos ei välttämättä tarkoita, että jokainen itsenäinen työtila-selaimen istunto on myös päättynyt.
Liittyvät artikkelit
- AI Asiakastoimintojen Alusta Verkkosivustoille — OpsIQ
- Hallitse useita verkkosivustoja yhdestä ohjauspaneelista — OpsIQ
- Ota yhteyttä myyntiin, tukeen ja esittelyihin — OpsIQ
- Luo tili — OpsIQ
- Voiko tietopankin artikkeleita näkyä asiakasportaalissamme?
- Mitä OpsIQ sisältää?
- Mikä on OpsIQ Asiakasportaalistudio?
- Mitä profiilitietoja OpsIQ voi tallentaa asiakastilille?
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?