Какво се случва, когато изляза от моя OpsIQ акаунт?
Тази статия беше преведена автоматично.
Излизането от вашия OpsIQ акаунт приключва удостоверената сесия на клиентския портал и изчиства постоянното състояние на влизане на клиента, използвано от портала на акаунта. Важно е да се отбележи, че OpsIQ Cloud работно пространство може да поддържа собствена отделна сесия на работното пространство. Следователно, излизането от клиентския акаунт не означава непременно, че всяка независима сесия на браузъра на работното пространство също е прекратена.
Свързани статии
- AI Customer Operations Platform for Websites — OpsIQ
- Manage Multiple Websites From One Dashboard — OpsIQ
- Contact Sales, Support & Demos — OpsIQ
- Create account — OpsIQ
- Can knowledge base articles appear inside our customer portal?
- What does OpsIQ include?
- What is OpsIQ Customer Portal Studio?
- What profile information can OpsIQ store for a customer account?
Беше ли тази статия полезна?