Publiceras ett OpsIQ-vittnesmål omedelbart?
Denna artikel översattes automatiskt.
Nej, ett inlämnat vittnesmål blir inte offentligt innehåll omedelbart. Istället går det igenom en modereringsprocess. Om en bild bedöms vara ogiltig kan texten i vittnesmålet fortfarande behållas för granskning, vilket förhindrar förlusten av hela inlämningen. Dessutom nedgraderas inte ett tidigare publicerat vittnesmål automatiskt bara för att kunden återbesöker inlämningsflödet.
Relaterade artiklar
- AI Kundoperationsplattform för webbplatser — OpsIQ
- Hantera Flera Webbplatser Från Ett Dashboard — OpsIQ
- Kontakta Försäljning, Support & Demos — OpsIQ
- Skapa konto — OpsIQ
- Kan artiklar i kunskapsbasen visas i vår kundportal?
- Vad ingår i OpsIQ?
- Vad är OpsIQ Kundportal Studio?
- Vilken profilinformation kan OpsIQ lagra för ett kundkonto?
Var denna artikel till hjälp?