Az OpsIQ ajánlás azonnal közzétételre kerül?
Ez a cikk automatikusan lett lefordítva.
Nem, a benyújtott ajánlás nem válik azonnal nyilvános tartalommá. Ehelyett egy moderálási folyamaton megy keresztül. Ha egy fénykép érvénytelennek bizonyul, az ajánlás szövege még mindig megőrizhető felülvizsgálatra, megakadályozva az egész benyújtás elvesztését. Ezenkívül egy korábban közzétett ajánlás nem kerül automatikusan visszaminősítésre, csak azért, mert az ügyfél újra meglátogatja a benyújtási folyamatot.
Kapcsolódó cikkek
- AI Ügyfélműveleti Platform Weboldalakhoz — OpsIQ
- Több Weboldal Kezelése Egyetlen Irányítópultból — OpsIQ
- Kapcsolat Értékesítéssel, Támogatással és Bemutatókkal — OpsIQ
- Fiók létrehozása — OpsIQ
- Can knowledge base articles appear inside our customer portal?
- Mit tartalmaz az OpsIQ?
- Mi az OpsIQ Ügyfélportál Stúdió?
- Milyen profilinformációt tárolhat az OpsIQ egy ügyfélfiók számára?
Hasznos volt ez a cikk?