Je doporučení OpsIQ publikováno okamžitě?
Tento článek byl přeložen automaticky.
Ne, zaslané doporučení se okamžitě nestává veřejným obsahem. Místo toho prochází procesem moderace. Pokud je fotografie shledána jako neplatná, text doporučení může být stále zachován k přezkoumání, což zabraňuje ztrátě celého zaslání. Kromě toho, dříve publikované doporučení není automaticky sníženo pouze proto, že zákazník znovu navštíví proces zaslání.
Související články
- AI Customer Operations Platform for Websites — OpsIQ
- Manage Multiple Websites From One Dashboard — OpsIQ
- Contact Sales, Support & Demos — OpsIQ
- Create account — OpsIQ
- Can knowledge base articles appear inside our customer portal?
- What does OpsIQ include?
- What is OpsIQ Customer Portal Studio?
- What profile information can OpsIQ store for a customer account?
Byl tento článek užitečný?