Чи видаляє закриття запиту на підтримку його вкладення та історію?
Цю статтю було перекладено автоматично.
Ні, закриття запиту на підтримку не видаляє його вкладення та історію. Закриття запиту змінює його стан робочого процесу, але не видаляє запис запиту. Розмова та вкладення, видимі для клієнта, залишаться пов'язаними з запитом відповідно до правил зберігання системи підтримки.
Супутні статті
- AI Служба підтримки та система обробки запитів з SLA — OpsIQ
- Як відрізняються База знань, Центр допомоги та Портал клієнтів?
- У чому різниця між Базою знань, Центром допомоги та Порталом клієнтів?
- Що таке Система квитків OpsIQ?
- Як працює маршрутизація квитків в OpsIQ?
- Чи підтримує OpsIQ політики SLA?
- Чи має OpsIQ AI для триажу квитків та складання відповідей?
- Чи можуть кілька агентів безпечно працювати над одним і тим же квитком?
Чи була ця стаття корисною?
Обговорення
Завантаження обговорення…
Увійдіть, щоб приєднатися до обговорення.