Pomoc techniczna 1 min czytania

Czy zamknięcie zgłoszenia wsparcia usuwa jego załączniki i historię?

Ten artykuł został przetłumaczony automatycznie.

Nie, zamknięcie zgłoszenia wsparcia nie usuwa jego załączników i historii. Zamknięcie zgłoszenia zmienia jego stan roboczy, ale nie usuwa rekordu zgłoszenia. Rozmowa i załączniki widoczne dla klienta pozostaną powiązane ze zgłoszeniem zgodnie z zasadami przechowywania systemu wsparcia.

Pokrewne artykuły

Dyskusja

Ładowanie dyskusji…