Sletter lukking av en supportticket vedleggene og historikken?
Denne artikkelen ble oversatt automatisk.
Nei, å lukke en supportticket sletter ikke vedleggene og historikken. Å lukke en ticket endrer arbeidsflytstatusen, men det fjerner ikke ticketoppføringen. Samtalen og kundevisbare vedlegg vil forbli knyttet til ticketen i henhold til supportsystemets oppbevaringsregler.
Relaterte artikler
- AI Hjelpesystem & Billetteringssystem Med SLA — OpsIQ
- Hvordan er Kunnskapsbasen, Hjelpesenteret og Kundesenteret forskjellige?
- Hva er forskjellen mellom Kunnskapsbasen, Hjelpesenteret og Kundesenteret?
- Hva er OpsIQ Billetsystemet?
- Hvordan fungerer billettfordeling i OpsIQ?
- Støtter OpsIQ SLA-policyer?
- Har OpsIQ AI billetttriage og utkast til svar?
- Kan flere agenter jobbe på den samme billetten trygt?
Var denne artikkelen nyttig?