Verwijdert het sluiten van een supportticket zijn bijlagen en geschiedenis?
Dit artikel is automatisch vertaald.
Nee, het sluiten van een supportticket verwijdert zijn bijlagen en geschiedenis niet. Het sluiten van een ticket verandert de workflowstatus, maar het verwijdert het ticketrecord niet. Het gesprek en de voor de klant zichtbare bijlagen blijven verbonden met het ticket volgens de bewaarbeleidsregels van het supportsysteem.
Gerelateerde artikelen
- AI Helpdesk & Ticketingsysteem Met SLA — OpsIQ
- Hoe verschillen de Kennisbank, Helpcentrum en Klantenportaal?
- Wat is het verschil tussen de Kennisbank, Helpcentrum en Klantenportaal?
- Wat is het OpsIQ Ticket Systeem?
- Hoe werkt ticketroutering in OpsIQ?
- Ondersteunt OpsIQ SLA-beleid?
- Heeft OpsIQ AI tickettriage en antwoordopstelling?
- Kunnen meerdere agenten veilig aan hetzelfde ticket werken?
Was dit artikel nuttig?