האם סגירת כרטיס תמיכה מוחקת את הקבצים המצורפים וההיסטוריה שלו?
מאמר זה תורגם אוטומטית.
לא, סגירת כרטיס תמיכה אינה מוחקת את הקבצים המצורפים וההיסטוריה שלו. סגירת כרטיס משנה את מצב זרימת העבודה שלו, אך היא אינה מסירה את רשומת הכרטיס. השיחה והקבצים המצורפים הנראים ללקוח יישארו קשורים לכרטיס בהתאם לכללי השימור של מערכת התמיכה.
מאמרים קשורים
- AI Help Desk & Ticketing System With SLA — OpsIQ
- איך בסיס הידע, מרכז העזרה, ופורטל הלקוחות שונים?
- מה ההבדל בין בסיס הידע, מרכז העזרה, ופורטל הלקוחות?
- מה זה מערכת כרטיסים של OpsIQ?
- איך עובד ניתוב הכרטיסים ב- OpsIQ?
- האם OpsIQ תומך במדיניות SLA?
- האם ל- OpsIQ יש סינון כרטיסים בעזרת AI וטיוטת תגובות?
- האם מספר סוכנים יכולים לעבוד על אותו כרטיס בבטחה?
האם המאמר הזה היה מועיל?
דיון
טוען את הדיון…
התחבר כדי להצטרף לדיון.