Poistaako tukipyynnön sulkeminen sen liitteet ja historian?
Tämä artikkeli käännettiin automaattisesti.
Ei, tukipyynnön sulkeminen ei poista sen liitteitä ja historiaa. Lipun sulkeminen muuttaa sen työnkulun tilaa, mutta se ei poista lipun tietuetta. Keskustelu ja asiakkaalle näkyvät liitteet pysyvät liitettyinä lippuun tukijärjestelmän säilytyssääntöjen mukaan.
Liittyvät artikkelit
- AI Help Desk & Ticketing System With SLA — OpsIQ
- Miten Tietopankki, Apukeskus ja Asiakasportaalin eroavat toisistaan?
- Mikä on ero Tietopankin, Apukeskuksen ja Asiakasportaalin välillä?
- Mikä on OpsIQ-lippujärjestelmä?
- Miten lippujen reititys toimii OpsIQ:ssa?
- Tukeeko OpsIQ SLA-politiikkoja?
- Onko OpsIQ:lla AI-lippujen triage ja vastausten luonnostelu?
- Voivatko useat agentit työskennellä samalla lipulla turvallisesti?
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Keskustelu
Ladataan keskustelua…
Kirjaudu sisään osallistuaksesi keskusteluun.