ورودشروع رایگان
مرکز کمک 1 دقیقه خواندن

آیا بستن یک تیکت پشتیبانی ضمیمه‌ها و تاریخچه آن را حذف می‌کند؟

این مقاله به‌طور خودکار ترجمه شده است.

خیر، بستن یک تیکت پشتیبانی ضمیمه‌ها و تاریخچه آن را حذف نمی‌کند. بستن یک تیکت وضعیت گردش کار آن را تغییر می‌دهد، اما رکورد تیکت را حذف نمی‌کند. مکالمه و ضمیمه‌های قابل مشاهده برای مشتری طبق قوانین نگهداری سیستم پشتیبانی با تیکت مرتبط باقی خواهند ماند.

مقالات مرتبط

بحث

در حال بارگذاری بحث…