Διαγράφει το κλείσιμο ενός εισιτηρίου υποστήριξης τα συνημμένα και την ιστορία του;
Αυτό το άρθρο μεταφράστηκε αυτόματα.
Όχι, το κλείσιμο ενός εισιτηρίου υποστήριξης δεν διαγράφει τα συνημμένα και την ιστορία του. Το κλείσιμο ενός εισιτηρίου αλλάζει την κατάσταση ροής εργασίας του, αλλά δεν αφαιρεί την καταγραφή του εισιτηρίου. Η συνομιλία και τα συνημμένα που είναι ορατά από τον πελάτη θα παραμείνουν συνδεδεμένα με το εισιτήριο σύμφωνα με τους κανόνες διατήρησης του συστήματος υποστήριξης.
Σχετικά άρθρα
- AI Help Desk & Ticketing System With SLA — OpsIQ
- Πώς διαφέρουν η Βάση Γνώσεων, το Κέντρο Βοήθειας και η Πύλη Πελατών;
- Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Βάσης Γνώσεων, του Κέντρου Βοήθειας και της Πύλης Πελατών;
- Τι είναι το Σύστημα Εισιτηρίων OpsIQ;
- Πώς λειτουργεί η δρομολόγηση εισιτηρίων στο OpsIQ;
- Υποστηρίζει το OpsIQ πολιτικές SLA;
- Έχει το OpsIQ AI τριχοτόμηση εισιτηρίων και σύνταξη απαντήσεων;
- Μπορούν πολλοί πράκτορες να εργάζονται με ασφάλεια στο ίδιο εισιτήριο;
Ήταν αυτό το άρθρο χρήσιμο;
Συζήτηση
Φόρτωση της συζήτησης…
Συνδεθείτε για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.