Sletter lukning af en supportticket dens vedhæftninger og historie?
Denne artikel blev oversat automatisk.
Nej, at lukke en supportticket sletter ikke dens vedhæftninger og historie. At lukke en ticket ændrer dens arbejdsflowstatus, men det fjerner ikke ticketoptegnelsen. Samtalen og kunde-synlige vedhæftninger vil forblive knyttet til ticketen i henhold til supportsystemets opbevaringsregler.
Relaterede artikler
- AI Help Desk & Ticketing System Med SLA — OpsIQ
- Hvordan adskiller Vidensbasen, Hjælp Centeret og Kundeportalen sig?
- Hvad er forskellen mellem Vidensbasen, Hjælp Centeret og Kundeportalen?
- Hvad er OpsIQ Ticket Systemet?
- Hvordan fungerer billetrouting i OpsIQ?
- Understøtter OpsIQ SLA-politikker?
- Har OpsIQ AI billettriage og svarudkast?
- Kan flere agenter arbejde på den samme billet sikkert?
Var denne artikel nyttig?
Diskussion
Indlæser diskussionen…
Log ind for at deltage i diskussionen.