Adakah menutup tiket sokongan menghapuskan lampiran dan sejarahnya?
Artikel ini telah diterjemahkan secara automatik.
Tidak, menutup tiket sokongan tidak menghapuskan lampiran dan sejarahnya. Menutup tiket mengubah keadaan aliran kerjanya, tetapi ia tidak mengeluarkan rekod tiket tersebut. Perbualan dan lampiran yang boleh dilihat oleh pelanggan akan kekal dikaitkan dengan tiket mengikut peraturan pengekalan sistem sokongan.
Artikel berkaitan
- Sistem Meja Bantuan & Tiket AI Dengan SLA — OpsIQ
- Bagaimana Pangkalan Pengetahuan, Pusat Bantuan, dan Portal Pelanggan berbeza?
- Apakah perbezaan antara Pangkalan Pengetahuan, Pusat Bantuan, dan Portal Pelanggan?
- Apakah Sistem Tiket OpsIQ?
- Bagaimana penghalaan tiket berfungsi dalam OpsIQ?
- Adakah OpsIQ menyokong polisi SLA?
- Adakah OpsIQ mempunyai triage tiket AI dan draf balasan?
- Bolehkah beberapa ejen bekerja pada tiket yang sama dengan selamat?
Adakah artikel ini berguna?
Perbincangan
Memuatkan perbincangan…
Log masuk untuk menyertai perbincangan.