Adakah menghapuskan Pemberitahuan menghapuskan sejarah Aktiviti saya?
Artikel ini telah diterjemahkan secara automatik.
Tidak. Pemberitahuan dan Aktiviti mempunyai tujuan yang berbeza. Menghapuskan pemberitahuan mengeluarkan item peti masuk, sementara akaun, pengebilan, produk, sokongan, atau rekod keselamatan yang mendasari tetap dikawal oleh tingkah laku penyimpanan dan auditnya sendiri.
Artikel berkaitan
- Sistem Meja Bantuan & Tiket AI Dengan SLA — OpsIQ
- Bagaimana Pangkalan Pengetahuan, Pusat Bantuan, dan Portal Pelanggan berbeza?
- Apakah perbezaan antara Pangkalan Pengetahuan, Pusat Bantuan, dan Portal Pelanggan?
- Apakah Sistem Tiket OpsIQ?
- Bagaimana penghalaan tiket berfungsi dalam OpsIQ?
- Adakah OpsIQ menyokong polisi SLA?
- Adakah OpsIQ mempunyai triage tiket AI dan draf balasan?
- Bolehkah beberapa ejen bekerja pada tiket yang sama dengan selamat?
Adakah artikel ini berguna?