מרכז תמיכה 1 דקות קריאה

האם ניקוי התראות מוחק את היסטוריית הפעילות שלי?

מאמר זה תורגם אוטומטית.

לא. התראות ופעילות משרתות מטרות שונות. ניקוי התראה מסיר את פריט התיבה הנכנסת, בעוד שהחשבון, החיוב, המוצר, התמיכה או רשומת האבטחה הבסיסית נשארים תחת שליטה של התנהגות השימור והביקורת שלהם.

מאמרים קשורים