Loggar ändring av mitt lösenord ut andra enheter?
Denna artikel översattes automatiskt.
Ja, att ändra ditt lösenord kommer att logga ut dig från andra enheter. En lyckad ändring av kontots lösenord återkallar alla andra kundportal-sessioner, vilket säkerställer att gamla autentiserade sessioner inte kan fortsätta oändligt. Dock kommer din nuvarande session att förbli aktiv, så du kommer inte att loggas ut onödigt från enheten där du utförde säkerhetsändringen.
Relaterade artiklar
- Företagssäkerhet & Tillit: Identitet, Kod, Data, AI och Revision — OpsIQ
- Hur krypterar OpsIQ data?
- Är OpsIQ webhooks säkra?
- Stöder OpsIQ IP- eller CIDR-blockering?
- Hur ska jag rapportera en säkerhetsbrist till OpsIQ?
- Stöder OpsIQ tvåfaktorsautentisering för kundkonton?
- Hur aktiverar jag 2FA på mitt OpsIQ-konto?
- Vad är OpsIQ 2FA återställningskoder?
Var denna artikel till hjälp?