Kan OpsIQ deaktivere bestilling av nye produkter?
Denne artikkelen ble oversatt automatisk.
Ja, OpsIQ kan deaktivere bestilling av nye produkter. Produkt tilgjengelighet styres av konfigurasjonsinnstillinger. Som et resultat kan ny bestilling for spesifikke produkttyper eller planer være utilgjengelig, selv om eksisterende kunder kan fortsette å administrere sine aktive produkter. I tillegg kan noen planer være reservert for salgshjelp bestilling i stedet for direkte selvbetjent utsjekking.
Relaterte artikler
- Priser & Planer: Gratis å starte, ingen skjulte avgifter — OpsIQ
- Tilbyr OpsIQ en gratis prøveperiode?
- Hva inkluderer OpsIQ Starter Cloud-planen?
- Hva inkluderer OpsIQ Launch Cloud-planen?
- Hva inkluderer OpsIQ Launch Self-Hosted-planen?
- Hva inkluderer OpsIQ Growth Cloud-planen?
- Hva inkluderer OpsIQ Growth Self-Hosted-planen?
- Hva inkluderer OpsIQ Business Cloud-planen?
Var denne artikkelen nyttig?