Kan jag stänga min egen supportbiljett?
Denna artikel översattes automatiskt.
Ja, en kund kan stänga sin egen supportbiljett när problemet har lösts. Att stänga biljetten raderar inte dess historia. Om problemet återkommer, tillåter kontot också att återöppna en berättigad ägd biljett så att konversationen kan fortsätta.
Relaterade artiklar
- AI Hjälpdesk & Biljettsystem Med SLA — OpsIQ
- Hur skiljer sig kunskapsbasen, hjälpcentret och kundportalen?
- Vad är skillnaden mellan kunskapsbasen, hjälpcentret och kundportalen?
- Vad är OpsIQ-biljettsystemet?
- Hur fungerar biljettfördelning i OpsIQ?
- Stöder OpsIQ SLA-policyer?
- Har OpsIQ AI-biljettriage och svarsskrivning?
- Kan flera agenter arbeta på samma biljett säkert?
Var denna artikel till hjälp?