Czy mogę anulować dodatek OpsIQ?
Ten artykuł został przetłumaczony automatycznie.
Kwalifikujące się powtarzające się dodatki mogą być zaplanowane do anulowania na koniec ich obowiązującego okresu. Takie podejście zachowuje dodatek na czas już opłaconego okresu zamiast natychmiastowego usunięcia uprawnienia. Konto wyświetli status dołączonych dodatków po zaplanowaniu anulowania.
Pokrewne artykuły
- Co mogę kupić w sekcji Dodatki i Tokeny?
- Kiedy zakupiony dodatek staje się aktywny?
- Gdzie mogę znaleźć moją licencję Self-Hosted OpsIQ?
- Kiedy wydawana jest licencja Self-Hosted?
- Czy zarobki z polecenia są gwarantowane po kliknięciu w mój link?
- Co powinienem zrobić, jeśli moja licencja Self-Hosted zniknęła po płatności?
- Co powinienem zrobić, jeśli pobranie Self-Hosted nie powiodło się?
- Czy mogę używać starego skopiowanego linku do pobrania w nieskończoność?
Czy ten artykuł był pomocny?